Brendiranje objekata

Brendiranje izloga i lokala

POŠALJI UPIT

Sharklet 135 pruža usluge brendiranja lokala kao i montažu  na staklenim ili fasadnim površinama na celoj teritoriji Srbije. Brendiranje izloga se radi digitalnom štampom velikih formata na samolepljivoj PVC foliji, kao i tehnikom digitalne štampe na One  Way Vision ili Peskirnoj foliji.

PVC folija je samolepljiva, mat ili sjajna, koriste se za oblepljivanje reklamnih tabli, izloga, panoa, zidova, metalnih površina.
One Way Vision ili perforirana (rupičasta folija). Koristi se isključivo za brendiranje izloga odnosno staklenih površina. To mogu biti: izlozi, prozori, staklena vrata ili zadnje staklo na automobilima, pikapovima ili kombijima.

Peskirne folije ili folije za peskiranje transparentnih površina pružaju mogućnost jednostavnog brzog i jeftinog brendiranja staklenih površina. Uz funkcionalnu upotrebu kao što su smanjivanje UV zračenja naglašena je dekorativna crta obično jednoličnih staklenih površina. Površine se održavaju redovnom upotrebom hemijskih sredstava za održavanje stakla. Ukoliko Vam je potrebna diskretno, a ujedno efektno i funkcionalno izbrendirana staklena ili bilo koja druga transparentna površina onda je peskiranje peskirnim folijama idealno resenje za Vas.

Sve folije su EU proizvođača, koristimo engleske boje sa trogodišnjom garancijom.

Minimalna količina štampe je 10 m2. Rok isporuke kurirom je max 48 h na teritoriji Srbije. Montaža je vrlo laka, dobijate gratis Avery rakel squeqee link ispod:

Imate pitanja za nas?

POŠALJI UPIT
ZATVORI