Foto tapete za zid

POŠALJI UPIT

Sve folije su EU proizvodjača i koristimo engleske boje sa trogodisnjom garancijom.

Minimalna količina štampe je 5 m2. Rok isporuke kurirom max 48h na teritoriji Srbije.

Foto tapete su slike velikog formata sastavljene iz delova i odlično je rešenje kada želite pristupačnu promenu stila, bez imalo muke. Tapete se lako postavljaju, skidaju, dugo traju i lako se održavaju. A efekat koji ćete ostvariti biće neverovatan – kao da ste u potpuno novom okruženju! Ono što Vam nudimo pored fototapeta za zidove jesu i tapete za vrata ili plafon!

Motivi mogu biti razni: slike gradova, prirode, moderne grafike, tapete sa 3d efektom, likovi iz crtanih filmova… Ograničenja u veličini nalepnica za zid ne postoje.

Foto tapete su idealno rešenje za najjedonstavnije promene koje će znatno osvežiti Vaš dom. Za male promene velikog značaja životni prostor oplemenite fototapetama po Vašem ukusu. Predstavljaju idealnu dekoraciju za Vaš životni ili poslovni prostor kao i originalan poklon za sve prilike.

Foto tapete možete uraditi bilo koje dimenzije i sa bilo kojom slikom. Izbor slika i motiva je neograničen. Bilo koja slika koju nađete na internetu, a da je u velikoj rezoluciji, može biti baš na Vašem zidu min. rezolucije 4000 x 3000px.

Potrebno je da nam pošaljete sliku motiva koji želite i tačne dimenzije tapete (obavezno naznačite šta je visina, a šta širina).

Možete izabrati bilo koju sliku sa sajta www.shutterstock.com i poslati nam njen link.

Da biste dekorativne foto tapete poručili, neophodno je da izmerite zid (visinu i širinu), izaberete motiv odnosno tapetu koja vama odgovara i pošaljete nam sve to na mail. Dekorativne foto tapete izrađujemo isključivo na PVC mat samolepljivoj foliji (po želji i sjaj) i  samolepljiva tapete sa reljefastom teksturom, dok papirne nemamo u ponudi. Možemo Vam još ponuditi i dodatno laminiranje (plastificiranje) foto tapete, gde se nakon štampe odredjenog motiva dodatno prekriva još jednim slojem providne folije čime se obezbeđuje zaštita same tapete. To se obično radi u frekventnim prostorima gde se konstantnim prolaskom mogu oguliti tapete i tako oštetiti samu štampu.

Montaža je vrlo laka i dobijate gratis Avery rakel squeqee link ispod:

Uslovi za lepljenje tapeta

– Zid na kojem lepite tapete mora biti ravan i bez prašine

– Ukoliko je zid/prostorija hladna može doći do odlepljivanja tapete

– Zid mora biti bez masne farbe

Pre montaže proverite tapete

– Da li su dobre dimenzije

– Da li je sama slika dobra

– Poređati segmente jedan pored drugog po redu

Izračunaj troškove za tapete!

Cenovnik tapeta

Imate pitanja za nas?

POŠALJI UPIT
ZATVORI