LED NEON REKLAME

POŠALJI UPIT

LED NEON REKLAME se prave od fleksibilnih LED traka koje su prekrivene plastičnim crevima . Creva su obično napravljena od PVC-a ili silikona, a unutar njih se nalaze LED diode koje emituju svetlost. Trake se razlikuju po boji i jačini svetlosti tako da se mogu prilagoditi različitim potrebama i estetskim željama. One se mogu koristiti u različitim aplikacijama kao što su spoljašnje i unutrašnje reklame, dekoracije, arhitektonske oznake , i još mnogo toga.

Da li ste ikada želeli da vaši natpisi budu jedinstveni i privlačni?

Led flex neon trake su savršen način da to postignete. One se mogu koristiti sa pozadinom ili bez pozadine, što vam daje mogućnost da stvorite nezaboravne natpise koji će privući pažnju svih onih koji ih vide.

Zamislite svoj poslovni prostor sa natpisom koji blista u mraku ili vašu sobu sa natpisom koji izražava vašu ličnost.Pravi način da se izdvojite iz mase i pokažete Vašu unikatnost.

Jedna od najvećih prednosti korišćenja neonskih reklama je njihova privlačnost.

Zamislite kako bi vaša poruka izgledala kada bi bila istaknuta na neonskoj reklami? Da li možete da stvorite sliku u glavi? Kako bi se vaša poruka izdvojila iz mase i privukla pažnju svih onih koji prolaze pored nje?

Ne oklevajte više!

Isrpobajte Sharklet135 reklame već danas. Dostupne su u različitim bojama i veličinama, tako da možete pronaći onu koja najbolje odgovara vašem stilu i potrebama.

Reklame šaljemo brzom poštom u bilo koje mesto u Srbiji.

Početna cena je 5000 dinara sa adapterom

Rok izrade: od 2 do 5 radnih dana u zavisnosti od obima posla.

Imate pitanja za nas?

POŠALJI UPIT
ZATVORI