Reklamne folije za izloge

POŠALJI UPIT

Reklamne folije su najbolji način da brendirate svoj lokal ili izlog u najkraćem roku.

Reklamne folije za izloge se izrađuju najčešće od PVC materijala a do sada su se pokazale kao najbolje sledeće vrste:

  • Mesh ili perforirana folija 
  • Rupičasta ili One-way vision folija
  • Pvc  cerada 
  • Neprovidne folije 

Mesh ili perforirana folija

Rupičasta ili Mesh folija ima dvostruku namenu.  Koristi se u slučajevima kada želite da se jedna strana izloga vidi – najčešće iznutra i u drugom slučaju kada postoje udari vetra kada ostaje stabilna upravo zahvaljujući rupičastom izgledu.

Rupičasta ili One-way vision folija

One Way Vision folija koristi se isključivo na staklenim površinama. Pre svega izlozima a zatim i na  drugim površinama,  na automobilima ili autobusima.  Kao što ih tamo ime kaže spolja se vidi samo odštampana brendirana poruka a iznutra  se regularno vidi spoljašnjost – izvan automobila ili van lokala/ izloga.

PVC cerada

PVC cerada ili brendirane cerade se koriste u slučaju kada postoji potreba za jakim rešenjima koje mogu da izdrže različite vremenske neprilike.  Tu se pre svega misli na udare vetra i kiše kojima PVC cerada odoleva. Najčešće se koristi za nitnama koja se vezuju za dostupna mesta u okviru objekata koji se brendira.

Neprovidne folije za brendiranje

Neprovidne folije za brendiranje se koriste u slučajevima kada klijent i nemaju potrebu da iz bilo kog pravca pokažu unutrašnjost lokala.  kao rešenja biraju se sjajne ili mat ili pak samolepljive folije i to na površinama kao što su zidovi zatim metalne površine izlozi ili nešto drugo.

Sve folije su EU proizvođača, koristimo engleske boje sa trogodišnjom garancijom.

Minimalna količina štampe je 10 m2. . Rok isporuke kurirom je max 48 h na teritoriji Srbije. Montaža je vrlo laka, dobijate gratis Avery rakel squeqee link ispod:

Imate pitanja za nas?

POŠALJI UPIT
ZATVORI